تاریخ انتشار: پنجشنبه 1405/04/11 - 12:19
کد خبر: 559288

مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی

مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی

مرحله کتبی آزمون پذیرش در دوره های تکمیلی تخصصی پزشکی (فلوشیپ) سال ۱۴۰۵ امروز ۱۱ تیرماه ۱۴۰۵ برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مرحله کتبی آزمون پذیرش در دوره های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) سال ۱۴۰۵ وفق مصوبات شورای آموزش پزشکی و تخصصی به شیوه غیرمتمرکز و به صورت الکترونیک و یا کاغذی توسط دانشگاه های مجری برنامه آموزشی فلوشیپ در ساعت ۹ صبح روز پنجشنبه ۱۱ تیر برگزار شد.

ثبت نام در آزمون پذیرش در دوره های تکمیلی تخصصی پزشکی (فلوشیپ) سال ۱۴۰۵ از ۲ تا ۱۱ خردادماه ۱۴۰۵ به صورت اینترنتی در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی انجام شد و از یکم تا پنجم تیرماه فرصت تکمیل مدارک برای داوطلبان فراهم شد.

در این دوره، یک‌هزار و ۳۱۸ داوطلب برای پذیرش رقابت می‌کنند. کارت ورود به جلسه از طریق دانشگاه‌های برگزارکننده آزمون در اختیار داوطلبان قرار گرفته است. ظرفیت پذیرش در دوره های تکمیلی تخصصی پزشکی (فلوشیپ) سال ۱۴۰۵ تعداد ۶۸۳ نفر است. این تعداد در رشته های تکمیلی تخصصی براساس رشته های فوق تخصصی جذب می شوند.

مرحله شفاهی (به صورت منفرد یا ترکیبی از روش هایPMP ،OSCE، مصاحبه ساختارمند یا سایر روش های نوین ارزشیابی و اختصاصی مرتبط با رشته) براساس جدول زمانبندی برگزار می شود که با توجه به برگزاری مراسم بدرقه و تشییع رهبر شهید و تعطیلات پیش‌رو، زمان برگزاری آزمون شفاهی این دوره به ۲۰ تا ۲۵ تیرماه تغییر یافته است.

داوطلبان برای اطلاع از زمان و جزئیات مرحله شفاهی، اطلاعیه‌های دانشگاه برگزارکننده آزمون خود را از طریق سایت رسمی دانشگاه و سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی دنبال کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
کشتی حامل تجهیزات نظامی سعودی در باب‌المندب هدف قرار گرفت
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
انفجار شدید در جنوب لبنان؛ اسرائیل بار دیگر آتش‌بس را نقض کرد
سخنگوی ارتش یمن: مواضع و انبارهای تسلیحاتی عربستان را هدف قرار دادیم
رفع منع حضور خداداد عزیزی در بازی نخست تراکتور
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار میزبان نخبگان جهان
آغاز رسمی جذب محققان «پسادکتری فناوری»
برج فناوری؛ زیرساختی برای اتصال اکوسیستم واکسن ایران به جهان
هشدار لیبی در خصوص توقف فعالیت پالایشگاه زاویه
نگاهی به نگاره «شهید» محمود فرشچیان
خودکشی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در آمریکا
گفتگوی تلفنی وزرای دفاع ایران و مالزی
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست مطرح یمنی درباره شکست ترامپ در بازگشایی تنگه هرمز
گزارش تصویری| پیاده روی زائران امام رضا ع
اعلام جزئیات برگزاری و دریافت کارت‌ کنکور ۱۴۰۵ و آزمون‌ دانشجو معلم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top